Øjenvippeserum #1: Nanolash

Nanolash er det bedste øjenvippeserum hvad angår brugsmetode, kvalitet, og resultater. Langt de fleste kvinder som bruger produktet er tilfredse med det. Nanolash anbefales ofte til kvinder med tynde, svage, og lyse øjenvipper.

Nanolash

Gør det øjenvipperne længere?

Nanolash formår at gøre øjenvipperne dobbelt så lange som de var til at starte med. Efter blot to ugers systematisk brug vil de første resultater kunne ses. Øjenvipperne bliver mere krøllede, hvilket gør, at øjnene ser større ud. Under behandlingen vil ens øjenvipper blive længere og længere. Takket være ingredienserne i produktet vil ens udseende generelt blive mere og mere tiltalende som resultat af behandlingen.

Gør det øjenvipperne tykkere?

Helt fra starten af behandlingen. Øjenvipperne bliver tykkere hele vejen fra rødderne til spidserne, hvilket gør, at de ser endnu mere fyldige ud. Efter et par uger vil der ikke engang være behov for fortsat at anvende mascara. Det vil på dette tidspunkt være nok med en speciel øjenvippekam som kan sætte øjenvipperne på plads.

Ernærer det øjenvipperne?

Selvfølgelig! Uden ernæring – med andre ord, uden de rette ingredienser – ville ens øjenvipper ikke kunne vokse. Derudover er ernærede øjenvipper lig med stærke, sunde, pæne øjenvipper. Man mister betydeligt færre øjenvipper når man tager sin makeup af.

Varer resultaterne længe?

Resultaterne holder længe, selv når behandlingen er overstået. Man vil kunne nyde sine lange, tykke øjenvipper et godt stykke tid. Det anbefales, at man fortsætter med at bruge øjenvippeserummet et par gange om ugen for at vedligeholde resultaterne.

Opstår der mærkbart ubehag?

Behandlingen forårsager ingen irritationer på noget tidspunkt. Produktets sammensætning er skånsomt nok til, at den ikke forårsager ubehag. Der sker faktisk det stikmodsatte: det plejer øjenvipperne såvel som huden rundt om øjnene.

Øjenvippeserummet holder…

mere end seks måneder! Man kan pleje sine øjenvipper i mere end seks måneder uden at skulle bekymre sig om at løbe tør for kosmetikproduktet når man mest har brug for det. Produktets 3 ml er længe nok til at kunne gennemføre hele behandlingen.

Pris:

299 DKK er en overkommelig pris for et øjenvippeserum af Nanolash-kvalitet. Det er en af de laveste priser på markedet, især indenfor øjenvippeserummer som rent faktisk virker.

Opsummering:

  • Øjenvippeforlængelse
  • Øjenvippefortykkelse
  • Øjenvippeernæring
  • Resultatholdbarhed
  • Behandlingslængde
  • Mærkbart ubehag
  • Pris
  • Alt i alt