Øjenvippeserum #4: M2 Lashes

M2 Lashes er et øjenvippeserum som er populært blandt kvinder som gerne vil have pænere, mere velplejede øjenvipper. Ens opmærksomhed tiltrækkes af produktets emballage, samt flasken som indeholder øjenvippeserummet.

m2 lashes

Gør det øjenvipperne længere?

Ja, det forlænger øjenvipperne. De første resultater kan ses efter omkring en måneds systematisk brug og de er relativt imponerende. Selvom øjenvipperne ikke bliver dobbelt så lange er resultaterne meget tilfredsstillende. Længdens forbedring kan især ses ved øjnenes indre og ydre hjørner.

Gør det øjenvipperne tykkere?

Ikke helt vildt. M2 Lashes øjenvippeserum fokuserer på at gøre øjenvipperne længere fremfor tykkere. Øjenvipperne opnår derfor ikke den tykkelse de fleste kvinder er ude efter når de vælger at bruge et øjenvippeserum.

Ernærer det øjenvipperne?

Ja, men man skal vente relativt længe før man opnår det maksimale ernæringsniveau. Stærkere, sundere, og mere glansfulde øjenvipper er hvad man har at se frem til når behandlingen er ved at være slut. Resultaterne er ikke at bemærke tidligere.

Varer resultaterne længe?

Det afhænger af, om man bruger øjenvippeserummet systematisk og følger folderens instruktioner. Hvis man gør, så kan man regne med, at resultaterne holder et godt stykke tid efter, at behandlingen er overstået. Det nye ernæringsniveau holder længere end øjenvippernes nye, forbedrede længde.

Opstår der mærkbart ubehag?

Brug af øjenvippeserummet forårsager intet ubehag. Hvis man får lidt af produktet i øjet kan man dog regne med, at det vil svie og blive lidt rødt. Denne bivirkning er dog kun midlertidig. Irritationerne forsvinder efter højst et par dage.

Øjenvippeserummet holder…

til hele behandlingen. Flasken indeholder 5 ml øjenvippeserum, så man roligt kan stole på, at der er nok til hele behandlingen.

Pris:
€125! Det er helt klart i overkanten.

Opsummering:

  • Øjenvippeforlængelse
  • Øjenvippefortykkelse
  • Øjenvippeernæring
  • Resultatholdbarhed
  • Behandlingslængde
  • Mærkbart ubehag
  • Pris
  • Alt i alt