Øjenvippeserum #2: Revitalash

Revitalash er et af de mest populære øjenvippeserummer. Der er sikkert mange kvinder verden over som kender til produktet. Læs videre for at lære mere om, hvordan det klarer sig på ranglisten i forhold til andre øjenvippeserummer.

revitalashGør det øjenvipperne længere?

Uden tvivl. Efter omkring fire ugers systematisk brug kan man se en forskel, da man vil have fået betydeligt længere øjenvipper – især når man har mascara på. Øjenvipperne bliver ved med at vokse indtil behandlingen er overstået. I de fleste tilfælde vil man opnå et resultat som minder meget om falske øjenvipper.

Gør det øjenvipperne tykkere?

Ja, det gør det. Øjenvippeserummet gør øjenvippernes rødder bredere og sørger for, at hårene bliver siddende så længe som naturligt muligt. Når de tykke øjenvipper sidder ved siden af hinanden skaber de en betagende effekt.

Ernærer det øjenvipperne?

Øjenvipperne ser sunde ud og er ikke svære at arbejde med. De aktive ingredienser som findes i øjenvippeserummet når dybt ned i hårenes struktur og genopbygger dem herfra. Resultatet er, at øjenvipperne bliver meget nemmere at krølle med en god mascara.

Varer resultaterne længe?

Ikke rigtigt, men det kan man nemt fikse. Når behandlingen er overstået anbefales det, at man fortsat bruger øjenvippeserummet to-tre gange om ugen. På denne måde hjælper man produktet med at vedligeholde resultatet, så de lange, tykke øjenvipper overlever længere. Holder man helt op med at bruge produktet aftager resultaterne relativt hurtigt. Under disse omstændigheder kan man regne med, at øjenvipperne når tilbage til deres oprindelige tilstand indenfor tre måneder.

Opstår der mærkbart ubehag?

Nej. Produktet forårsager intet ubehag eller uønskede resultater. Det kan dog i nogle tilfælde ske, at det forårsage en prikkende fornemmelse eller let kløe.

Øjenvippeserummet holder…

relativt længe. Øjenvippeserummet holder til en behandling på tre måneder plus et par ugers efterbrug af produktet til vedligeholdelsesformål. Ved at bruge øjenvippeserummet systematisk giver man det chancen for at virke så effektivt som muligt. Produktet er hverken for vandet eller for tæt. Derudover bliver det ikke mat.

Pris:
Jeg ved ikke helt, om øjenvippeserummet er pengene værd – det koster nemlig €99. Det ville være bedre hvis producenten valgte at sænke prisen lidt.

Opsummering:

  • Øjenvippeforlængelse
  • Øjenvippefortykkelse
  • Øjenvippeernæring
  • Resultatholdbarhed
  • Behandlingslængde
  • Mærkbart ubehag
  • Pris
  • Alt i alt