Øjenvippeserum #3: Realash

Realash er et relativt velkendt øjenvippeserum. Det anbefales til kvinder som gerne vil have pænere, mere velplejede øjenvipper – men virker serummet egentlig sådan?

realash
Gør det øjenvipperne længere?

Dette øjenvippeserum gør kun øjenvipperne ca. 3 millimeter længere. For at kunne se forskellen skal man virkelig kigge godt efter. Folk med korte øjenvipper vil derfor højst sandsynligt ikke kunne se en betydelig forskel.

Gør det øjenvipperne tykkere?

Kun en lille smule. Det er muligt, at kvinder som i forvejen har tætsiddende øjenvipper ikke vil kunne se en betydelig forskel. Folk med tynde og sparsomme øjenvipper vil dog uden tvivl være tilfredse. Selvom man ikke skal forvente en spektakulær forbedring i øjenvippernes tykkelse vil man kunne se en betydelig forskel.

Ernærer det øjenvipperne?

Ja, det gør det helt klart. Øjenvipperne er stærkere, regenererede, og mere velfugtede når behandlingen er slut. Derudover overlever de også længere i øjenlågene. De tager ikke så let skade af mascarabrug og makeupfjernelse. De bliver mindre tilbøjelige til at falde ud.

Varer resultaterne længe?

Desværre ikke, nej. Resultaterne holder selvfølgelig under hele behandlingen, men efter to måneder begynder de ligeså stille at aftage. Regenererede øjenvipper begynder at falde ud og bliver erstattet af nye, korte øjenvipper.

Opstår der mærkbart ubehag?

Slet ikke. Hvis man har sensitive øjenlåg og hud rundt om øjnene generelt kan det være, at man oplever en let prikkende fornemmelse, men dette ubehag forsvinder efter en uges brug af øjenvippeserummet.

Øjenvippeserummet holder…

til en behandling på omkring seks måneder.

Pris:
€40 er ret dyrt for et øjenvippeserum som ikke producerer imponerende resultater, især når resultaterne aftager indenfor to måneder efter, at behandlingen er overstået.

Opsummering:

  • Øjenvippeforlængelse
  • Øjenvippefortykkelse
  • Øjenvippeernæring
  • Resultatholdbarhed
  • Behandlingslængde
  • Mærkbart ubehag
  • Pris
  • Alt i alt